Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe Punacofe-website van Hilde Roels.

Er is de voorbije maanden hard achter de schermen gewerkt om deze nieuwe stap in mijn fotobeleving te realiseren. Starting from scratch is de site met de grootste zorg ontwikkeld en vorm gegeven. Met slechts één doel u als bezoeker te verwennen en op een vlotte manier door mijn foto’s te loodsen. Ik heb geprobeerd om u zowel een inzage te geven in mijn leven als in mijn fotowerk.

Voel u dus vooral welkom op mijn website! Daar is hij voor gemaakt. Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze nieuwe website, stuur ons gerust een mailtje via hilderoels@punacofephotography.eu.

We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we je op regelmatige basis op de hoogte brengen van onze vele fotomomenten,reizen, activiteiten en ander nieuws. Intekenen op de nieuwsbrief kan natuurlijk ook. Zo wordt u spontaan op de hoogte gehouden van elk nieuwtje. Laat gerust uw e-mail adres achter via :