Reizen

Reizen

Reizen is een gedeelde passie. Het is een gevoel van samen onderweg zijn met mijn levenspartner naar nieuwe onbekende oorden.

Elke keer weer is het een gezamenlijke uitdaging om op zoek te gaan naar de schoonheid van de natuur ergens op onze blauwe planeet. Dat kan net om het hoekje zijn, maar evenzeer in andere landen, culturen, continenten… Het kan genieten zijn van de dauwdruppels bij het ochtendgloren tot elke andere sensatie die we waar dan ook mogen beleven en kunnen aanschouwen.

En waar we vroeger steevast potloden en papier mee op reis gingen om indrukken vast te leggen, is het sedert de ontdekking van de fotografie nu vooral mijn Nikon die (samen met mijn partner) mijn tweede favoriete reisgezel is geworden.

We raken enorm gefascineerd door de enormiteit, kracht en grootsheid van al wat we tegenkomen aan natuurverwondering op onze weg. De natuur in zijn totaliteit die oneindig is en blijft en zoveel scala’s in aanbieding heeft.  Het is ons een eer om u als toeschouwer deel te laten uitmaken van onze never ending story in het ontdekken van al het moois op deze planeet.