Welkom

Welkom op de nieuwe website

Geplaatst door | Comments Off

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe Punacofe-website van Hilde Roels.

Er is de voorbije maanden hard achter de schermen gewerkt om deze nieuwe stap in mijn fotobeleving te realiseren. Starting from scratch is de site met de grootste zorg ontwikkeld en vorm gegeven. Met slechts één doel u als bezoeker te verwennen en op een vlotte manier door mijn foto’s te loodsen. Ik heb geprobeerd om u zowel een inzage te geven in mijn leven als in mijn fotowerk.

Voel u dus vooral welkom op mijn website! Daar is hij voor gemaakt. Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze nieuwe website, stuur ons gerust een mailtje via hilderoels@punacofephotography.eu.

We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we je op regelmatige basis op de hoogte brengen van onze vele fotomomenten,reizen, activiteiten en ander nieuws. Intekenen op de nieuwsbrief kan natuurlijk ook. Zo wordt u spontaan op de hoogte gehouden van elk nieuwtje. Laat gerust uw e-mail adres achter via :

 

Reizen

Geplaatst door | Comments Off

Reizen

Reizen is een gedeelde passie. Het is een gevoel van samen onderweg zijn met mijn levenspartner naar nieuwe onbekende oorden.

Elke keer weer is het een gezamenlijke uitdaging om op zoek te gaan naar de schoonheid van de natuur ergens op onze blauwe planeet. Dat kan net om het hoekje zijn, maar evenzeer in andere landen, culturen, continenten… Het kan genieten zijn van de dauwdruppels bij het ochtendgloren tot elke andere sensatie die we waar dan ook mogen beleven en kunnen aanschouwen.

En waar we vroeger steevast potloden en papier mee op reis gingen om indrukken vast te leggen, is het sedert de ontdekking van de fotografie nu vooral mijn Nikon die (samen met mijn partner) mijn tweede favoriete reisgezel is geworden.

We raken enorm gefascineerd door de enormiteit, kracht en grootsheid van al wat we tegenkomen aan natuurverwondering op onze weg. De natuur in zijn totaliteit die oneindig is en blijft en zoveel scala’s in aanbieding heeft.  Het is ons een eer om u als toeschouwer deel te laten uitmaken van onze never ending story in het ontdekken van al het moois op deze planeet.

Een woord van dank

Geplaatst door | Comments Off

Een woord van dank

Met speciale dank aan de opleidingen die ik mocht genieten, waarvan ik zoveel heb bijgeleerd en zoveel mooie foto/beleefmomenten mocht ervaren.

CVO Temse – Ellen Goegebeur (www.cvotemse.be)
PCVO Waas en Durme – Jeffrey Van Daele (www.waasendurme.be)

Met speciale dank ook aan het zorgbedrijf Antwerpen (www.zorgbedrijf.antwerpen.be) voor de vrije dagen die ik mocht en kon genieten om de cursussen te kunnen blijven volgen.

Dank ook aan mijn collega’s en mijn naaste omgeving, die me steeds opnieuw bleven stimuleren om iets te gaan doen met mijn foto’s.

Hilde